Prioritats en la des-escalada

No vaig veure ahir la roda de premsa setmanal del president Sánchez de cada dissabte que ara fa a una hora per a nosaltres molt impertinent (estàvem dinant amb les nostres netes que ja poden vindre a casa) però em vaig assabentar més tard que va fer dos anuncis principals: hi haurà lliga de futbol i el turisme internacional començarà a juliol.

La primera qüestió em va deixar molt i molt sorprés i molt enfadat. A partir del 8 de juny equips sencers de futbol, amb els seus tècnics i directius i auxiliars, aniran viatjant per tots els territoris de l’estat sense distinció de fases de desconfinament i, per exemple, la nostra filla Maria, que és a Eivissa d’on no s’ha pogut moure des del 13 de març, no podrà vindre a casa fins a que tant a Eivissa com al País Valencià siguem a la fase 3 o més enllà, (si és que deixen habilitar els vaixells de Baleària o els avions per al trànsit normal) i això no ocorrerà fins a, com a molt prompte, finals de juny. Aleshores els jugadors de futbol ja hauran recorregut milers i milers de quilòmetres.

El segon anunci va en el mateix sentit. Turisme internacional a partir de juliol i els eivissencs no podran vindre a casa fins a finals de juny. No vull pensar (hehehe) que aquests anuncis siguen provocats per les pressions dels sectors econòmics afectats (o creieu que sí?).

Mentrestant ací seguim en la fase 1 d’allò més còmodes. Seguiu complint les normes i cuideu-vos, per favor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s