Alarmats

Estic escrivint aquest post quan s’acaba d’aprovar al Consell de Ministres la sol·licitud de la cinquena pròrroga de l’estat d’alarma. El president Sánchez va explicar (a la seua manera) que era imprescindible la pròrroga ara per un mes. Doncs acabe de llegir que la pròrroga serà altra vegada de 15 dies perquè el mateix president ha pactat de nou amb Ciudadanos. Recorde que el govern espanyol és un govern de coalició amb Podemos (el seus principals líders formen part del govern) i que P’s en 2016 no va voler acceptar un acord entre PSOE i C’s i això va provocar una de les famoses repeticions electorals que es van produir en 2016 i, més tard, en 2019. Espere que, com m’han respost a una piulada de Twitter, la raó del canvi de criteri de P’s no siga que ara ja tenen lloc al govern assegurat.

Quant a Oliva he de dir que estic bastant desconnectat perquè no puge per a res al poble i no sé de primera mà com està evolucionant tot. Pel que llegisc a les xarxes socials sembla que hi ha alguns abusos saltant-se les restriccions del confinament que encara estan vigents i això no és molt bo. Hem d’evitar, de totes les maneres, les recaigudes en la situació de fa dos setmanes.

Una altra cosa que he llegit i que em sembla una iniciativa magnífica és la campanya que ha encetat el departament de mercats i consum de l’ajuntament d’Oliva amb el nom Jo compre a Oliva. Són molt importants totes les iniciatives que es puguen prendre per a incentivar el comerç i la vida econòmica a Oliva.

Personalment aquests dies que han passat des del meu últim post han tingut una característica molt important. Per fi han pogut vindre a casa els nostre fills Ferran i Cristina amb (això crec que és el millor) les dos netetes Clàudia i Martina. Com vaig posar de manifest aquell mateix dissabte: quina alegria fer servir una paella “normal” en compte de la paelleta de dos que usàvem nosaltres durant dos mesos. L’alegria no serà però completa fins que no puguen vindre els fills i nets que ara són a Silla i la nostra Maria que és a Eivissa i no està previst quan podrà agafar el vaixell i vindre cap a Dénia. No sé en quina de les famoses fases es podrà canviar de comunitat autònoma.

Bé, fins una altra. Cuideu-vos en qualsevol de les fases.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s