Vulnerable per edat

Ha aparegut, per fi, el protocol que permet a les societats musicals la represa de les activitats d’assajos i concerts. És un document molt detallat i que intenta que tot siga molt segur si tothom segueix les normes que hi apareixen. Ventilacions adequades, higiene personal i d’instrumental i distàncies mínimes entre persones són les normes bàsiques i semblen bastant elementals.

Pel que fa a allò que m’afecta personalment, en l’apartat Mesures de prevenció de riscos per a les persones que desenvolupen l’activitat, apareix un paràgraf que diu textualment:
Si és una persona vulnerable per edat, per estar embarassada o per patir afeccions mèdiques anteriors (com, per exemple, hipertensió arterial, malalties cardiovasculars, diabetis, malalties pulmonars cròniques, càncer o immunodepressió) manifeste-ho a la junta per a justificar la seua absència en les activitats i concerts.

Persona vulnerable per edat, persona vulnerable per edat, persona vulnerable per edat…No he parat de repetir-m’ho des que ho vaig llegir. Sé que ningú m’obliga ni em prohibeix res, de moment, però sent com si això em portara a la fi de la meua assistència a la banda per una bona temporada, potser per a sempre, no?

No estic escrivint aquestes reflexions per escoltar paraules de consol ni de conhort. Només estic tractant de fer-vos sabedors de com em sent. Supose que em faltarà alguna cosa després de tant temps però espere que ho podré superar sense cap problema. No estic fent cap acomiadament definitiu però, per si de cas, vull agrair a tots els companys i directius el tracte que he rebut sempre en la banda.

Cuideu-vos molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s