Justificació i més coses

Fa ja bastants dies que no aparec per ací, no sé ben bé si per manca de coses a contar-vos, per manca de temps per a dedicar a aquestes qüestions o per l’excés d’enuig que vaig agafar arran del darrer post que vaig escriure. No sé si algú dels pocs o molts que em seguiu es va adonar que d’aquell post en vaig fer dos versions. La raó va ser que, segons sembla, vaig publicar una cosa que no tocava encara. He de dir que jo no sabia, en absolut, que no se’n podia parlar perquè ningú m’havia dit res de tot això. De tota manera el cabreig no va ser per haver de canviar el post sinó per la forma en què me’n vaig assabentar. Però no vull fer més llarg el tema. Com diuen en castellà “pelillos a la mar” (a vore si ho aconseguesc).

El temps continua avançant i ara ja ens trobem en la segona setmana de la fase 2. Jo, personalment, no he notat cap novetat important en aquesta setmana tret que he tingut més contacte amb fills i nets. Hem pogut celebrar els aniversaris de Clàudia i Aitor en família i això sí que ha estat una gran cosa. Ara bé allò de l’esmorzar pendent a Pego continuem sense poder-lo fer perquè fins la fase 3 no es podrà canviar a la llunyana i distinta “província d’Alacant”. Segons sembla el president Puig ha dit que en fase 3 ja es podrà autoritzar. Vorem si compleix la paraula.

Per cert, una coseta sobre el president Puig. Ahir vaig vore una part de la seua compareixença després de la reunió de presidents i vaig sentir la seua alegria perquè el govern central ha canviat el criteri de repartiment de la donació de fons a les comunitats autònomes. Ell, i ahir i hui s’ha pogut vore a les xarxes socials per part dels seus partidaris, ho atribueix a la seua insistència en que dominara el criteri de població per al repartiment. Però crec que en això Puig fa trampes. El diputat Joan Baldoví de Compromís ja fa molt temps que ha estat negociant el seu vot al Congreso amb la condició de millorar aquest repartiment i, per tant, el canvi es deu principalment a aquesta “tossudesa” de Baldoví.

Continueu cuidant-vos, per favor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s