Confinats 5

Aquesta nova aportació al bloc arriba bastant més tard perquè l’última he vist que és de dilluns de Pasqua i hui som ja a dijous de la setmana següent. Ha passat tota la setmana de pasqua, ha passat Sant Vicent i el dia de la Badà i tot això, naturalment, tancats a casa i veient ploure que és el que ha fet el temps, bàsicament, durant la majoria de dies.

Què puc dir de tot aquest temps ? Doncs que de fa dies tinc una sensació que no sé si compartiu amb mi. Les dues primeres setmanes de confinament se’m feien els dies molt llargs, passaven molt a poc a poc, però de fa aproximadament dues setmanes em passen els dies molt més de pressa. Supose que això fa més suportable aquesta situació i no se’m fa tant pesada. He de dir que aquests dies veig i parle més a sovint els fills i nets (per videoconferència, clar) i això ajuda.

Com vos vaig dir en un altre post he deixat de seguir les rodes de premsa del comité tècnic perquè tant uniforme i tanta medalla em resultava insuportable. Vaig saber per Twitter la clavada de pota del general de la Guàrdia Civil que va expressar en veu alta allò que molts sospitàvem sobre la feina de la policia per protegir les actuacions del govern. He seguit també amb atenció les informacions sobre les eixides dels xiquets de casa. La veritat és que, malgrat que no tinc cap simpatia per la ministra portaveu Montero, aquell dia vaig patir per ella pel paperot que li va tocar fer després del consell de ministres i al cap d’unes poques hores aparéixer el ministre Illa a desmentir-la. Tal com vaig escriure en un tuit ja fa molt temps: quin geni ha dissenyat la política de comunicació del govern espanyol?

Com que sembla que això va per a llarg ja vos seguiré contant les meues impressions. Bon dia de Sant Jordi i, per al dissabte 25, bon dia de les llibertats nacionals del País Valencià.

Cuideu-vos molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s