Confinats 4

I el que queda segons sembla. Hui és dilluns, segon dia de pasqua al nostre País, i continuem en la mateixa situació de fa un mes que és quan van començar aquestes mesures de confinament. Hui és festa però demà tornaran a la feina milers de persones que fins ara estaven confinades.

Què ha passat amb la pandèmia perquè es modifiquen les condicions? Sembla que res, si no és la demanda del sector productiu que demana recomençar l’activitat econòmica. Resulta que aquesta gent ha guanyat la pressió sobre el govern i no sé si s’han tingut en compte opinions de científics i epidemiòlegs.

El que sí sé és que el govern més progressista de la història de la democràcia espanyola, com s’autoanomenen, ha enviat a treballar milers de treballadors dient-los que es protegesquen: que es posen mascaretes, que es posen guants, que se situen a més d’un metre dels companys, que… Però no ha donat cap indicació als empresaris perquè donen els EPI als seus treballadors. La càrrega per al treballador.

Esperem que tot això no signifique un rebrot de l’epidèmia però sembla que és molt arriscat. Algú diu que el ministeri de sanitat ja té preparada la resposta a l’increment de casos positius i ho atribuirà a què es faran més tests que fins ara. Supose que el cinisme no arribarà tan lluny perquè començaria a ser criminal.

Fins l’altra. Cuideu-vos molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s