Confinats 2

Des de l’últim post ha canviat la situació de confinament i, des de dilluns 30 de març, ha passat a ser total.

A nosaltres a casa la cosa no ha variat gens i ací estem intentant passar la situació de la millor manera possible. Treballant en condicionar el jardí com vos vaig contar en el primer post, tenint la casa en condicions, cuinant potser més que abans i llegint i veient televisió per sobre de les nostres possibilitats.

Un temps li’l dedique a la tuba per a no perdre el contacte amb la música. En aquest aspecte vaig participar en el Conradochallenge que la meua banda, Banda de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, vam preparar. El repte consistia en que cada músic, reclòs a casa, interpretava, sobre una base midi que escoltava en auriculars, el seu paper i es gravava en vídeo. Amb la tasca de dos grans tècnics es va editar tot això i es va aconseguir un molt bon resultat.

Sobre les altres qüestions que vos parlava l’últim dia he constatat que la política de comunicació del govern espanyol sembla que l’haja dissenyada el pitjor enemic que tenia el president Sánchez, o no i aleshores és pitjor. Rodes de premsa carregades d’uniformes i medalles i molt poques bates blanques i informacions sanitàries. Ens conten cadascuna de les operacions que han fet militars i policies,  el nombre d’efectius dedicats a aquestes tasques, quantes multes han posat i així quasi tot el temps. Espere de veritat que la cosa canvie i desitge poder-ho contar en el pròxim post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s