Confinats 1

Sé que el títol del post no és molt adequat perquè estem acabant la segona setmana de confinament però com que ja vaig publicar la represa del bloc amb  el nom Represa del bloc aquest serà el primer d’una sèrie que esperem no siga molt llarga.

Durant aquests darrers dies allò més important que m’ha passat ha estat les comunicacions amb vídeo amb els fills i els nets. Això de no vore els nets és una de les coses més dures que ens porta aquest confinament.

Una altra novetat és que he eixit a comprar al poble cosa que encara no havíem fet des del divendres 13. A dos supermercats que vaig anar hi havia poca gent i em va donar la impressió que les que hi havia anaven molt a la seua, movent-se de forma esquiva. Una altra cosa remarcable és que hi havia pràcticament de tot i no es veien carències visibles. Es veu que afortunadament ha acabat el malson aquell de l’acaparament i de les compres compulsives.

En aquests darrers dies he aconseguit deixar d’estar pendent de la roda de premsa de les 12 dels quatre genets de l’apocalipsi. Seguia aquesta roda amb interés fins que em vaig adonar que era una propaganda del govern i que les paraules del general Villaroya eren impresentables, militaritzant la crisi i usant terminologia bèl·lica per a la seua informació.

Vos contaré, si voleu llegir-les, les meues impressions d’aquest confinament.

Cuideu-vos, per favor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s