Gràcies, mestre

El dia 3 de setembre vaig rebre una notícia inesperada i, per a mi, molt desagradable. Havia acabat la relació del mestre Saül Gómez com a director de la banda de l’AAMO.

No vull entrar ací en els moviments i negociacions, més o menys desafortunats, que es van produir eixos dies perquè la meua opinió personal ja la coneixen la junta directiva actual de l’associació, el mestre Saül i tots els músics que van assistir a una assemblea que es va celebrar sobre el tema.

El que vull mostrar ací és l’agraïment, en nom propi i crec que en nom de la junta anterior que jo presidia, a la tasca que ha desenvolupat Saül en esta associació.

Ell, durant els quasi set anys que ha estat al front de la banda, ha fet molt per ella i li ha donat un prestigi que no tenia a principis de 2012 que és la data en què es va incorporar.

En estos set anys s’han celebrat dos cursos de direccció de banda on la nostra banda feia de banda d’assaig. En aquests cursos han participat músics prestigiosos com José Rafael Pascual Vilaplana, Andrés Valero Castells, Bert Appermont i Fèlix Hauswirth. La nostra banda ha participat en dos edicions del Brassurround dels anys 2014 i 2015 organitzats pel quintet Spanish Brass i amb la participació de solistes de metall molt importants. La banda ha fet concerts molt assenyalats durant aquest període com ara el concert del 29 d’octubre de 2017 al Palau de la Música o el concert d’estiu de 2017 amb la participació de cantants professionals o el concert en benefici de l’Associació de la lluita contra el Càncer acompanyant la cantautora Ester Casanova. Recentment la banda ha gravat el disc Anem de Festa II en col·laboració amb la Federació de Moros i Cristans d’Oliva. La banda, gràcies als contactes de Saül, ha participat en entrades de moros i cristians de ciutats amb molt renom com Alcoi, Cocentaina, la Vila Joiosa.

Tot això i molt més és el que ha deixat Saül Gómez com a emprenta en la nostra associació, a banda del seu oferiment, quan passàvem dificultats econòmiques, de dirigir durant dos anys la banda juvenil sense augment de sou.

Per tot el que he explicat vull mostrar públicament el meu agraïment personal.

Gràcies, mestre i que el futur et siga brillant, si més no, com fins ara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s