Per què els expresidents que tenim?

Acabe de sentir a Francisco Camps a la porta del jutjat on ha anat a declarar com a investigat pel cas de la Fòrmula I a València i, tot cridant, li tira la culpa del seu pas pel jutjat a Compromís per pretendre que la F1 fracasse a València i no li fera ombra a la de Catalunya. Però com es pot ser tan cínic i miserable? Resulta que entre ell i uns quants més van muntar un “chiringuito” per enriquir-se i, en conseqüència, empobrir els valencians i culpa a qui ell diu que el denunciaren (quan l’oportuna denúncia va ser de PSOE i EUPV -gràcies siga dit de passada- ). Ara pretén aprofitar l’anticatalanisme que traspua per tot per llançar culpes a Compromís.
Sr. Camps, vosté encari com puga les conseqüències de les seues malifetes i done gràcies que de les declaracions secretes del seu ex-amic Ricardo Costa no li imputen res per haver prescrit aquelles actuacions que van empobrir el nostre país i, sobretot, torne’ns els diners que van balafiar.

L’actuació de Camps m’ha fet pensar en els antics presidents que hem tingut a nivell espanyol i valencià i per això la pregunta que obri el post. Un repasset perquè aneu pensant i a vore si no considereu com jo que el millor expresident és el expresident callat:

Felipe González, José María Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero, José Luis Olivas, Francisco Camps…(continuarà)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s