Tot un honor

El divendres 23 de febrer se celebrarà l’assemblea anual de l’AAMO amb els punts habituals d’aprovació de comptes i de pressupostos però enguany l’assemblea té el punt d’elecció de la nova junta directiva de la nostra Associació.
Aquesta serà doncs la meua darrera setmana com a president de la junta i és per això que vull mostrar els meus sentiments al respecte.
Per a mi, i crec que per als meus acompanyants en la junta, ha estat un honor poder dirigir una societat tan potent i tan important en la nostra ciutat. Ha arribat però el moment de deixar la direcció perquè puguen entrar idees i mètodes nous per a poder seguir fent gran l’associació. Tots nosaltres hem estat molts anys en distintes responsabilitats en diferents juntes i ara ja hem donat de nosaltres mateixos tot el que podíem i cal el relleu.
Personalment vull donar les gràcies a tots els membres de la junta actual i en particular vull citar el vicepresident Enrique Escrivà, la tresorera Dolors Arnal, el secretari Miquel Lleches i Hèctor Savall (pel seu gran treball amb la banda de carrer) que han estat sempre al meu costat des del principi.
Vull agrair també a tots els components de les diferents seccions i als seus directors Saül Gómez, Enric X. Naval, Carlos Ferrer i J. Daniel Jover pel seu compromís durant aquest període.
Per al final, però no menys important, vull donar les gràcies a tots els professors de l’Escola de Música representats pel seu director Ferran Escrivà-Llorca i per l’inestimable treball administratiu de Teresa Llorca.
Jo i tots els meus acompanyants en la junta serem per sempre socis que donaran suport a la nova junta que sorgisca de l’assemblea de divendres.
Ens veiem divendres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s